tisdag 10 december 2013

Traderahajen.

Jag har, som eventuellt sista människan på jorden, upptäckt Tradera. Eller, jag visste ju att det fanns men har aldrig köpt/sålt någonting. Idag tog en budgivning på en kofta jag hittat slut. Det har varit jag och en till som budat de senaste dagarna och, osäker på om det blev en fix idé eller inte, så gav jag mig fan på att vinna den där auktionen. Den slutade strax innan 17, då skulle jag med god marginal ha kommit hem från förskolehämtning hade jag planerat och sedan satt jag med datorn brevid mig hela sista halvtimmen och glodde på de där sekunderna som tickade ner. Den andra budgivaren hade bjudit över mig sen i morse och jag satt med fingret på musknappen, spänt koncentrerad som i någon vindpinad mexican stand off och när det var 30 sekunder kvar drog jag till med mitt sista bud och KABOOM, där satt den!
Jag har varit ogenerat nöjd med mig själv nu hela kvällen. Min första auktion. Vann den LIKE A BOSS!

4 kommentarer:

S.W sa...

Jag trodde att jag var sist!! Fast nu när jag tänker efter så var det ett par år sedan jag upptäckte finheten med den sajten.

Sofia sa...

S.W: När man upptäcker någonting kan man med största sannolikhet i godan ro tänka "det här har säkert inte Sofia upptäckt än". Särskilt på nätet.
Jag är tex förmodligen den enda jag känner som fortfarande inte har ett Spotify-konto. Eller twitter. Jag är alltid sist.

Johanna sa...

Haha DEN känslan alltså. Så jävla oslagbar.

Jag har inte heller twitter, trots att jag är journalist och alla journalister har twitter. Eller jag HAR ett konto som jag reggat en gång när jag i jobbet var tvungen att leta upp ett twittercitat. Men det är enda gången jag varit inne. Är inte heller snabbast i stan om man säger så.

Minns att jag kände som du när jag "hittade" Tradera. Så jävla skoj.

Sofia sa...

Johanna: Eller hur, twitter verkar ha funkat för journalister. Har aldrig fattat vitsen dock. Vad har det som inte de andra medierna har?

Har också insett Traderas ohotade överlägsenhet gentemot blocket nu när jag själv säljer lite grejer! Inga språkmisshandlande mail, inte hålla på och dividera om pris eller någonting. Bara att luta sig tillbaka och låta folk stöka runt själva tills det är klart! Så djefla skönt!