tisdag 20 november 2012

In Melker we trust.

Idag fyller jag och A fem år! Heja hurra. Egentligen ska jag göra en massa viktiga, nyttiga grejer men har svårt att tänka på annat än all sinnessjukt god mat vi ska äta på Trattoria ikväll. På vår första middags-dejt var vi där, fast då var det fortfarande Kungsholmen och sen fortsatte vi gå dit på vår årsdag tills vi tröttnade och gick till Le Rouge istället och bara "Hit ska vi ALLTID gå!" och sen blev Kungsholmen plötsligt Trattoria istället och då gick vi tillbaka dit och bara "Hit ska vi ALLTID gå!" och sen kom det sig att vi gick till Smak på varenda en av A's födelsedagar och det var någonstans där som det på riktigt började kännas som att vi är tre i det här förhållandet: jag, A och Melker Andersson.

4 kommentarer:

Fröken Gredelin sa...

Grattis! Och vad härligt att få komma ut och äta god mat, det är "lyx" på hög nivå:)

Jag och min sambo firade förresten också femårsdag i höstas. Eller firade och firade... Vi skulle först till paris på en weekend som sedan blev till en middag på tumanhand vilket blev till en middag på tremanhand då vi inte hade barnvakt och slutade med att den utvalda restaurangen hade STÄNGT just den kvällen. Ridå liksom! Men skam den som ger sig, vi ska göra ett nytt försök framöver:)

Sofia sa...

Fröken Gredelin: Förlåt men hahaha! Gud, vilken nedförsbacke. Å andra sidan kommer ni kunna skratta åt den där historien jämt!

Filippa sa...

Nästa gång ni ska ut på stan och flänga får ni faktiskt vara Melker lite otrogna och komma och käka hos mig på Supper på Tegnergatan!

Sofia sa...

Filippa: Just ja! Klart vi ska!