måndag 3 november 2014

5 saker jag tänkt på idag (igår).

(Tänker att jag inte ens nämner det upprepade misslyckandet med den här listan.)

1. I fredags hade A's band The Wild Shore releasefest för sin nya ep. Det var sjukt länge sen jag såg honom stå på scen och det var så. jäkla. fint. Blir i vanlig ordning både avundsjuk och fascinerad över hur fyra från varandra fristående människor kan skapa något sånt där tillsammans. Det är helt magiskt. Här kan man lyssna på dem på spotify!

2. Älgar. Först var det exotiskt att ha älgar på ön igen. Sen började de gå omkring på folks tomter och äta upp fruktträd. Sen attackerade kon en kille som fick slänga sig in i sin bil för att undkomma henne. Sen hängde de på lekplatsen innan de kom gående nerför vägen, klev över vår mur som om den var en tröskel bara, lunkade förbi vardagsrumsfönstret som om det inte fanns någon morgondag och nu vågar vi knappt släppa ut Knappen att spela fotboll på gräsmattan själv.

3. När jag tänkte på att jag skulle på kursen idag fick jag fjärilar i magen. Jag har börjat nördsurfa efter verktyg. Alltså, typ min dröm-magnethammare.

4. När Hammarby spöade Jönköping Södra och gick upp i Allsvenskan. Svårt att inte tänka på det eftersom vi var där tillsammans med 30 000 andra personer som alla var helt sjukt glada.

5. Norrland.

(Andra dagen av Onekligens novemberlista)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dags att skaffa jaktlicens?

// Helena

Sofia sa...

Helena: Verkar som att någon hade det. Nu ska tydligen kalvarna vara "borttagna" vilket ska lugna kon tids nog. Bra för mänskobyn men vill mest grina en skvätt.