fredag 25 januari 2013

Note to self:

Om du för en gångs skull lyckats smuggla ut oanvända leksaker ur din sons rum för att han inte ska drunkna i prylar, gör dig av med dem på en gång! Lägg dem INTE i en obevakad påse i tvättstugan. Då kommer du med desperation inse vad det är han gör när han plötsligt hörs upprepa "Vad mycket saker! Oj, vad mycket saker! Finns det mera saker?!" där inifrån.

4 kommentarer:

Fröken Gredelin sa...

Haha, klockrent:) Precis så skulle det garanterat se ut här hemma också! Känner igen matproblemet, sonen går en waldorfförskola och en dag i veckan ska de ha med egen matsäck. Vi måste vara de mest fantasilösa föräldrarna ever, sonen får alltid med sig plättar... oftast kommer vi på det jättesent kvällen innan också...

Sofia sa...

Fröken Gredelin: Ja, det där misstaget gör jag inte om. Matsäck en gång i veckan? Vet inte om mitt psyke hade klarat av det. Blir stressad av bara tanken på att man måste äta varje dag över huvud taget! Hatten av till er.

lilla S sa...

What? Jag trodde en gång i veckan var praxis, det hade vi på min kommunala lågstadieskola. Inte för att jag förstår varför vi alltid skulle ha mat med, vi åt ju i skolan som vanligt sen...
Jag hade plättarmackorplättarmackor och en festis, funkar! Men kolla annars bland de andra föräldrarna vad de skickar med, så många barn har halvtraumatiska minnen av att ha "fel" mat varena utflykt ;)

Sofia sa...

lilla S: Sätten att traumatisera sitt barn synes oändliga!