torsdag 20 oktober 2011

Ba gör't.

Idag hörde jag att när mamma bett gubbarna som river huset att skruva ner utebelysningen till henne hade den ene skjutsat upp den andre med grävskopearmen så att han kunde dra igång sin motorsåg och såga loss den del av fasaden där lampan satt. Han "orkade inte skruva", sa mamma som fick ta sin bit fasad-med-lampa under armen och gå hem.
Tänk att ha ett jobb där såna lösningar faktiskt får genomföras. Eller typ hemma. Som Knappens kladdiga del av matbordet som jag inte orkar torka av för det har torkat in redan och då måste jag typ skrapa och greja och då får jag stenhård gammal gröt under naglarna och det gör skitont. Och så tar det lång tid också. Då skulle man ha en motorsåg. Och bara BRUM BRUM hej då gröten.

Nu ska jag sova för det är tråkigt att vara vaken.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahaha.... jag älskar verkligen rationella människor... ;)

Why not, liksom...

/lb

Annika sa...

Haha, helt rätt! Detta är en teknik jag ska anamma genast! Antingen det eller högtryckstvätt och golvbrunn. Alla som står i vägen får passa sig.

Sofia sa...

Lb: Verkligen why not?! Mamma blev skitstressad av "förstörelsen" när de manglade ner huset istället för att montera ner det. Men det ska ju iallafall inte säljas så det handlar ju bara om hur fina brädhögar man forslar till miljöstationen. Då får effektivitet gå först. Yey!

Annika: Högtryckstvätt inomhus! Vilken jäkla bomb! Ge mig!

motvalls sa...

Såga bort all skit är det nya svarta! Härlig känsla! Hur gör man med snorig barnnäsa...nääää...kanske ändå inte... :-)

Sofia sa...

motvalls: Så är det. Behöver du montera ner något: fäll ett träd. Behöver du ha ut något: såga. Det där med näsan måste jag fundera på. Återkommer.