torsdag 19 maj 2011

Våren rött tog över mitt livÖnskar att jag skrev mer. Det började i en önskan att skriva bättre. Då tog det tvärstopp och förvandlades till en önskan att skriva alls. Nästa vecka är jag ledig en av dagarna Knappen går på dagis. Då ska det ske, äntligen. Intensiv, maximerad skrivtid. Inga mästerverk säkert, men någonting. Under tiden tänker, bär, drömmer och köper jag rött.

3 kommentarer:

Fröken Blund sa...

du skriver så himlens bra. så tänk inte ens på det där med att bli bättre. du blir det varje dag, genom nya iakttagelser, nya texter du läser, nya ord du hittar, nya bilder och nya tankar...
Du är så ruggigt bra kompis, och jag är görglad att jag är lite mer på banan nu så att jag orkar blogga runt lite, orkar öppna dörrarna för att inspireras igen. Och det gör jag verkligen hos dig. Dessutom tycker jag att du är så klyftig och finurlig. så det så.

Annika sa...

Låter som en utmärkt idé! Skriv, skriv, skriv! You can do it, woman! Själv ser jag fram emot fler inlägg i din andra blogg Äpplet och dåren.

Sofia sa...

fröken blund: Jag blir alldeles varm av din kommentar. Tack! Och det är så himlans fint att se dig tillbaka, då vet jag att du har stunder av lugn, ro och lust att bara göra något för dig. Tänker på dig och ditt ofta. Kram.

Annika: Åh, Äpplet och dåren... Jag blir så glad att andra håller den levande med sina fina texter och läsningar när jag inte har ork/lust/inspiration. Men nu fick jag pepp av dig! Here we go!