lördag 28 maj 2011

Gräsänkan.

A är i väg och tittar på sportmatch. Jag tittar på filmer jag sett förr och drar ihop mig mer och mer ju svartare fönstrena blir. Hatar att jag inte klarar mörkret. En kväll för en massa år sen ringde jag en kompis när jag var mörkrädd. Han sa åt mig att ha en kniv brevid sängen och att inte sova naken, det kunde bli pinsamt om jag måste upp och slåss annars.
Ehm, thanx.

8 kommentarer:

LillaGrå sa...

haha, vilket bra tips, det lät som om det kom av erfarenhet! kanske inte direkt lugnande tips men det är ju bra att vara beredd.
/ en som också är mörkrädd och därmed älskar de ljusa sommarnätterna vi har uppe

Sofia sa...

LillaGrå: Klarade aldrig själva kniv-biten, det kändes som ett omen beväpna sig. Men klär på mig, det gör jag fortfarande!
Och sommarnätterna, vilken lättnad! Jag bara önskar att jag inte var så himla rädd för jag gillar egentligen att det blir mörkt, det är ganska avslappnanade. I alla lägen förutom när jag är ensam eller måste gå ut. Blä!

Lisa sa...

Fast om man nu ska upp o slåss med en kniv kan det nog vara en bra överraskningseffekt om man är naken.

Sofia sa...

Lisa: Point taken!

Hanna sa...

Rädsla är ett otyg. Har inte själv kommit underfund med hur man blir av med den. Jag har i och för sig varit väldigt rädd för mörkret också. Men nu minns jag märkligt nog inte vad det är som är annorlunda idag som gör att jag inte är rädd.

Kanske bleknar det plötsligt bara bort en dag.

Sofia sa...

Stiffy: Tänk om den kunde blekna bara... Sakerna jag fantiserade ihop igår kväll var inte av denna värld. Och än värre har det blivit sen Knappen. Min lilla. Min.

Johanna sa...

Sportmatch, vilket underbart ord! Haha.

Sofia sa...

Johanna: Visst är det! Har snott det från A's kompis som själv är sådär lagom intresserad. Älskar det!