lördag 11 december 2010

"Her fearful symmetry" av Audrey Niffenegger

Jag vill så gärna skriva en skimrande och förälskad liten recension av den här boken. Jag vill skriva att den var fantastisk och vände upp och ner på, om inte min värld, så åtminstone mig.
Men det går ju inte. Den var bra, en alldeles lagom bra bok, som lästes med glädje i tacksam förströelse. Niffenegger är lite knäpp och det är väldigt fint.
Anledningen till att jag så gärna vill vara förälskad nu är att hennes förra roman "The timetravellers wife" var helt magisk. (Nej, inte se filmen.) Hur mycket jag grinar brukar vara ett ganska bra mått på hur jag känner för boken. Om jag bara småsnyftar, som i slutet av "Her fearful symmetry" så ja, då blir det ju som ovan nämnt. Till tidsresenären grinade jag storslaget.
Så. Alltså. Julklappstips till den som gillar kärlekshistorier utan slisk och smet:

1 kommentar:

Kathy sa...

Jag är här för att låta hela världen veta om denna fantastiska man som är specialiserad på alla relationsfrågor, är det uppbrott, skilsmässa, graviditet något alls, Dr. Ekpen är mannen som kan hjälpa dig att fixa det. Jag har arbetat med honom, hans arbete är äkta och han är en fantastisk trollformler, jag kan djärvt rekommendera honom till dig om du har utmaningar i ditt förhållande, oavsett om det är äktenskap. Kontakta honom via e-post: Ekpentemple@gmail.com eller WhatsApp +2347051979135