onsdag 29 september 2010

Bloggkonster

Följde länk på fejjan. Hamnade här. Först tyckte jag att det var lite sjukt. Men efter att ha tittat igenom bloggen så är det ju på sitt vis en väldigt fin liten kärleksförklaring.

9 kommentarer:

Johanna sa...

Kan inte bestämma mig för om det är urfint eller barnmisshandel, haha! Men...roligt var det iaf.

minahistorier sa...

usch, jag tycker att det är obehagligt! bäbisar är väl inte dockor heller. bara för att man inte kan säga nej så betyder det inte ja...

Jonna sa...

Love it!

lisa lightning sa...

jag tror att alla små barn behöver uppmärksamhet, att bli rörda vid. jag ÄLSKAR!

Sofia sa...

Jag är kluven. Först tyckte jag att hon såg så utlämnad ut där hon låg. Sen blev jag tagen av fantasifullheten och kreativiteten. Och att det är en kärleksfull fanatasi om vad hon kan tänkas drömma om. Det var också skönt att mamman skriver att hon bara iscensätter och tar bilderna under ett par minuter för att inte störa sin dotters sömn.
Men det är inte helt okontroversiellt.

LillaGrå sa...

Inte helt okontroversiellt som sagt, men jag tycker bilderna är hur härliga som helst! Första gången jag såg dem blev jag lite illa till mods, men ju fler bilder jag såg desto mer övergick det till en varm och glad känsla. Fint att bli påmind om sidan - måste gå in nu och se vad som tillkommit sedan jag var där sist.

Titti sa...

Jag tycker om dem. De är kärleksfulla och vackra!

mikebike sa...

Att folk orkar va! Fattar inte. vilket engagemang och vilken energi hon lägger ner. Jag tycker att det var skitkul. Inspirerande. Känns ju bara fint. Men jag fattar. Det hade kunnat vara obehagligt. Kul att du länkade dit.

Sofia sa...

Ju mer jag tittar på dem desto mer gillar jag dem. Helt otroligt kreativt!