fredag 17 maj 2013

Plötsligt händer det.

Era tips senast var grymma och jag hittade faktiskt några plagg men det var med ljus och lykta och på håret. Men nu har jag äntligen funnit lösningen på mammaklädesproblemet! Sluta köpa mammakläder. Hur enkelt?!
Ibland när jag blir alldeles extra trött på att vara gravid och längtar extra mycket efter min vanliga kropp iklädd mina vanliga kläder då går jag och köper något fint som jag tänker att jag ska ha sen när allt bäbisrelaterat som claimar kroppen är över. Sen hänger det där plagget i garderoben som en påminnelse om att jag inte kommer att vara ett hus för evigt.
Så fatta win win när jag kommer hem med en klänning och drar den över huvudet bara för att kolla att storleken iallafall är okej över axlarna och så passar den! Gravidmage and all!
Jag handlar sällan kläder på Indiska, det blir så lätt himla-mycket-Indiska över det hela, men Indiska är min nya bff. En som verkligen förstår.
Och nej, just på den här bilden ser jag mirakulöst nog inte riktigt ut som det hus jag känner mig och magen verkar ha dragit ihop sig till någon kokett liten version av sig själv men iallafall. Ni hajar. Win.


Plus att det är after work boule för vårt lilla grannskap ikväll. Har köpt finöl till A, findricka till mig, västerbottenpaj och skagenröra. Planerar även att packa sittunderlag och servietter i korgen. Mina vuxenpoäng är nu på en all time high.

5 kommentarer:

Mirijam sa...

Åååh, fint! Och med färgglada strömper också, loves it!

Sofia sa...

Why, thank you, Mirijam!

Anonym sa...

Visst är det underbart med trädgård!
Klänningen var verkligen jättefin!

Kram Helena

Fröken Blund sa...

så himlens himlens fin!!!

Sofia sa...

Helena: Så himla! Det där med att bo i stan... Jag vet inte hur det skulle gå till längre.

Fröken Blund: Men åh! Tack!