söndag 9 september 2012

Knappen på det klara.

Knappen har kommit in i den beryktade kissochbajsåldern (nästa fråga är om han med dessa två föräldrar någonsin kommer att komma ut på andra sidan, men iallafall). Kanske hälften av den kommunikation vi för med varandra börjar med att han av en eller annan anledning utropar och sedan konstaterar:
- BAJSKORVAR?! Bajskorvar.

Mycket handlar också om vem som ÄR en bajskorv. Alt. den lillasyster han enligt egen utsago har som heter Ebba och som just nu befinner sig i stan men som borde komma hit eftersom han "vill gosa med henne". Det kan bli aktuellt att hon kommer i den gråa bil som tydligen också finns i hennes ägo. Allt detta trots att "först är han bebis i mammas mage och i min mage och sen blir han stor och flicka".

Ja, du store värld.

3 kommentarer:

Mathilda sa...

Jag har inte kommit ut den åldern! A har definitivt inte kommit ur den åldern. Generna talar för en långlivad kissbajsålder! Go Knappen!!

Sofia sa...

Mathilda: Skönast var när han drog av en BAJSKORVAR?! mitt i tysta biomörkret igår. Man bara: Japp, det var min son. Tillbaka till filmen nu, folket!

Mathilda sa...

Haha!!! Vad roligt, jag hade antagligen legat dubbelvikt av skratt. Så sitter de säkert nån surtant och muttrar vilket gör de ännu roligare.