onsdag 23 maj 2012

Ja eller nej?

Provdagarna slut och jag känner mig uppäten, idisslad och utspottad. Det är kanske det jobbigaste; att lösa uppgift efter uppgift med tidsbrist, prestationsångest och osäkerhetsstress. Och sen bara INTERVJU och försök att inte vara så jävla konstig nu, försök VARA SMART.
Det fina; att det räcker med att sträcka ut ett litet lillfinger för att alla de andra som man övertygat sig själv om är fulla av den gudasända talang man själv saknar, ska kasta sig över möjligheten att få ventilera sina egna osäkerheter.
Iallafall, jag har sökt till en fotoskola.
Utmaning: gå ut på stan och försök få 10-12 främmande män i 35-40 årsåldern att ställa upp på porträtt. Tänk dig att dessa bilder ska vara biljett in eller brandtrappa ut ur ditt framtida yrke. Inlämning idag. Hej, stressen.
Anyhoo. Ni får inte se några män eftersom jag lovat varenda en dyrt och heligt att de inte ska dyka upp i www men ni kan få ett torn och en fågel för honom lovade jag inte ett skit.
Svar på ansökan kommer på fredag. Om inte mina nerver gått helt big bang på mig tills dess.


6 kommentarer:

Linn sa...

Jag håller verkligen tummarna! Och tror samtidigt att det kommer gå bra. Dom är dumma i huvet om dom inte fattar hur bra du är.

Pernilla sa...

Vad roligt och vad modig du är som vågar!
hejja dig och lycka till!

Hanna sa...

Åh. Heja dig! Fatta styrkan, modet och gutsen du har!

Jag håller på dig!

Mathilda sa...

Ojojoj oboj! Jag har en egenskap, ja eller flera. Men den här går ut på att bli nervös för andras räkning. Så, bästa Sofia, im doin the nervös-dance!!!
Heja dig du är ju bäst!!! Kalas och klackarna i taket nu!!! (utropstecken hell yeah)

Johanna sa...

Åh, kul kul kul!

HÅller tummarna stenhårt, men tror verkligen väldigt mycket att du kommer klara det. Du har ju talangen! Tjoho vad spännande!

Josefine sa...

Men herre gud vad jag missat den här veckan! Grymt ju att få reservplats. Fotoutbildningar är ju inte de enklaste att komma in på nånstans liksom. Du är fantastisk!