onsdag 2 november 2011

Jag vill göra, inte städa.

Det jag längtar till mest med nya huset: arbetsyta! Att startsträckan till att sätta igång någonting inte behöver vara en mil lång kantad av torka gammal gröt från bord, dubbelkolla inget kladd, plocka fram sax, klister, papper, pennor från tusen olika ställen i vårt tetrisliknande förvaringssystem och veta att det kommer att ta minst lika lång tid att plocka undan allt igen sen.
Sen, när allt finns på armlängds avstånd och långt från kladdiga makaroner på flykt och brödsmulor, då kanske det finns tid, ork, lust att göra mer sånt här:

9 kommentarer:

Kevin sa...

Oj, vilken otroligt fin. Skylten och nystan(en?) drar mig verkligen in i bilden.

Hanna sa...

Åh. Den där var fin. Du har så mycket fint inom dig, Sofia.

Sofia sa...

Kevin: Tack! Jag har alltid velat ha en Hem-skylt! Ska nog sätta upp en när huset är klart.

Stiffy: Tack, finaste! Jag blir alldeles rörd!

Josefine sa...

Men Sofia! Den är ju helt underbar. Och ja... vad fint det blir med nytt boende. Vårt nya kök har underlättat vår vardag massor och då är det ändå inte så våldsamt stor skillad planeringsmässigt. Men bara att allt är rent och lite lite större gör att allt känns så mycket bättre.

Sofia sa...

Josefine: När vi flyttade in i lägenheten och det var flyttstädat! Bliss! Bara lite bra förvaring och lättstädat, då blir livet liksom jättemycket skönare.
Och tack, vad roligt att du tycker om den!

Johanna sa...

Du är ju helt vansinnigt duktig! Är det tusch, har du tuschmålat mönstret på granarna också?! *mållös*

Ibland tänker jag att jag ska få ett kreativt ryck och testa att sy några klädesplagg. När det rycket kommer kommer jag eventuellt att mailbomba dig med frågor :) Känns det okej?

Sofia sa...

Johanna: Tack! Det är Knappens tuschpennor, såna där tjockispennor för barn! Och granarna är av en gammal tapet, om 10 år kanske jag kan rita så fint själv, hehe! (och stjärnorna är från Blogggala-inbjudan! ja, jag samlar på allt.)
Helt okej med mailbomb! Jag ska göra mitt allra bästa!

Linn sa...

Sofia, jag undrar lite om man kanske kan få lägga in en beställning på en tavla? Du får göra precis vad du vill och det får ta precis hur länge som helst, om du går med på det alltså.

Sofia sa...

Linn: Åh... Nu blir jag lite generad och väldigt smickrad! Med såna generösa förutsättningar; absolut! Ska bara överleva den akuta prestationsångesten först! Hehe.