söndag 16 oktober 2011

Stora lilla Bloggalan!

Den där Jenny och Inte skyldig! Tack för finaste Bloggalan! Röda mattan, snittarna, det oslagbara quizet, jordgubbsmarshmallows. Och massa fina bloggerskor!

Jag är ganska dålig på att umgås med folk jag inte känner. Jag blir nervös, extremt medveten om mig själv och pendlar mellan att prata sjukt mycket/knäpptyst. Oftast resulterar kombinationen av de här tre sakerna i att jag skjuter några verbala offsides, säger ogenomtänkta grejer som jag sen ångrar och som ofta följs av en lång förvirrad utläggning där jag försöker rädda situationen och förklara vad jag egentligen menar. Och i bakhuvudet sitter ett mini-me med megafon och skriker vad håller du meeed, fan vad konstig du är!

Det är konstigt att träffa folk för första gången som redan vet saker om en, som har en bild och en uppfattning som plötsligt ska sammanföras med den person som nu står framför dem. Jag försökte klä upp mig lite (dvs kände mig utklädd mest) och någon sa uppskattande att jag "såg ut som min blogg" och det var så fint sagt och jag tänkte kanske är det så här den ser ut, bloggen?

Det var en himla spännande och fin kväll och jag kommer fundera både länge och väl på bloggandets in-och utsidor. Också för det tackar jag er, fina värdinnor!

(Här är några av Mirijams bilder från kvällen!)

9 kommentarer:

egoistiska egon sa...

Tänkte hela kvällen att jag måste prata med dig, men vips var kvällen slut. Iaf - du såg verkligen ut som din blogg, superfin och supersnygg!

Sofia sa...

egon: Amengud vad fint! Jag blir alldeles svampig nu. Jag ville också prata ju men det gick verkligen så himla fort! Nästa år (om inte förr)!

inte skyldig sa...

Tack själv Sofia!

Limpy sa...

Du är fin!

Sofia sa...

inte skyldig: Skulle vilja göra stor fin smiley nu men då blir Linn arg.

Limpy: Meh åh! Tack!

Mirijam sa...

Ja HUR kunde de fem timmarna gå så snabbt, det undrar jag!

Jag tror att alla är såna, när man ska göra ett första intryck IGEN, alltså efter bloggen. Att det kan kännas konstigt och fel för att man vill så mycket. Och den som är mest uppmärksam på en, det är ju en själv. Alla andra har fullt sjå med att vara uppmärksamma på sig själva, vilket intryck DOM gör osv.

Jag tyckte att du skötte dig mycket bra :)

(Jag gör smileys trots att Linn blir arg!)

Sofia sa...

Mirijam: Haha! Skönt att höra.
Och där stod jag och hamnade brevid dig i köket och bara... Nähä, jag vågade inte hälsa. (och megafon-jaget bara JÄVLA MEEES!)

Miss Baglady sa...

Ameh, jag tyckte du var mycket bra och jag fick massa pepp att ta tag i profylaxanding nu. har övertygat mannen om att det är det enda rätta.

och är det inte alltid lite så, att man liksom känner att man är en konstig typ, fast jag tyckte du var väldigt bra. inge konstig.

Sofia sa...

Miss Baglady: Haha! Inge konstig. Det är bra!
Roligt att du blev pepp på profylaxen! Jag tänkte efteråt att jag kanske blev en sån där hemsk som SKA GE RÅD fast jag inte ville det! Så skönt att höra att det blev till något bra iallafall!
Och roligt att träffas!