måndag 17 oktober 2011

Man kanske skulle byta bransch.

Ni vet den där känslan när man ser någonting så osannolikt att man inte tror sin ögon förrän efteråt. Den känslan infann sig i samma ögonblick jag insåg att de tänkte försöka riva vårt hus medelst... träd.

3 kommentarer:

Johanna sa...

OJ!

Alltså, du måste bara förtydliga lite. Ni bor nu i en lgh dit ni flyttat från ett hus, och ska bo där medan ni bygger nya huset. Ska nya huset alltså byggas på samma ställe som det gamla, eller är huset på bilden ett hus som ni köpt för tomtens skull för att bygga nytt? Det här lät nästan krångligare än det var i mitt huvud från början, oh well.

Ursäkta att jag inte fattar. =) Hur som helst ser det helt galet ut med ett träd mitt i!

Sofia sa...

Johanna: Hehe. Förstår att det blir lite snurrigt!
Så här: Huset på bilden byggde mina föräldrar 1980 för att ha som sommarstuga. Där var vi helger/somrar tills jag var 11 och de skilde sig. Då blev det mest stående. Nu har jag ärvt huset av pappa och jag och A flyttade dit permanent för 3.5 år sen (då var det hard core med utedass men sen fick vi toa och blev vanliga människor igen). Nu river vi det och bygger ett nytt hus, på samma tomt men inte precis på samma ställe. Där gamla stugan stod kommer bli den lite mer plana ytan på tomten (sparka boll/hänga/sola-ytan) som vi i dagsläget saknar eftersom det släntar nästan överallt. Under tiden bor vi i den här lägenheten.
Lite tydligare kanske?
(Det är väl ungefär nu det är risk att det blir bygg-blogg av det hela!)

Johanna sa...

Nu fattar jag precis, tack för förklaringen! Ska bli kul att följa byggbloggen :)