onsdag 24 augusti 2011

Födelsedag i det lilla.

Knappen födelsedag. 2 år. Stort. Mycket glass fast kalaset kommer senare. Skulle gärna sätta mig och gå igenom de 400 bilderna från förlossningen och bb och fundera på allt detdära, men det får bli en annan dag.

Imorgon ska jag till tandhygienisten. Därför har jag tandtrådat som en galning senaste veckan. Det är väl ungefär lika logiskt som att fixa håret när man går till frisören. Men trots att det är storstädning av tänderna som vankas och att jag alltid känner mig helt ommöblerad i munnen efteråt så är den där du-har-så-fina-tänder kommentaren alltid skönt bekräftande (har däremot förstått att det där med "fina tänder" betyder någonting helt annat för en branschperson än för tex mig när jag synar mina alldeles för stora framtänder i spegeln).
Efter det tänkte jag åka ner på stan och skämma bort mig. Har hört att det finns fina kläder där och idag var jag skitduktig och samlade en massa skräp och slängde. För man får väl belöning efter varje gång man varit på miljöstationen och inte bara först när det är helt färdigt?

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Klart man få. Alltså egentligen får man belöningar precis när som helst när man vill ha det, bara för att man kan.

Sofia sa...

Mirijam: Väl talat! Nytt nagellack på det.