måndag 22 augusti 2011

Blocket schmocket.

Eftersom vårt kök bara är typ 2 år gammalt så ska vi sälja det innan huset rivs. Jag fasar för det redan. Blocket i all ära. Men människorna man stöter på där...
Vi la ut min enorma massiva 100-kilosklump till bokhylla för ett par år sen. Den det krävdes 3 vuxna människor för att rubba. Klart och tydligt skrev jag i annonsen att köparen tar med sig bärhjälp. När någon kille sen kom upp söderifrån för att ta den med sig, då hade han bilen full av sina två ungar eftersom "de inte hade skola idag" och "han inte fick med sig någon bärhjälp". Nähä? Jag, som inte ens skulle vara hemma då, fick panikringa min mamma som inte kan säga nej och fick släpa med dålig axel och tvinga A som jag lovat dyrt och heligt skulle slippa.

Juniorsängen: samma. Köparen tar med sig bärhjälp. En storögd 7-åring i baksätet den här gången. Jag bar omkring den där sängen tillsammans med den där mannen och tänkte att jag hade fan lika gärna kunnat köra hem den till den där kvinnan som undrade om jag trodde att den skulle kunna gå att ta på en kundvagn på tunnelbanan.

Så om vi lägger ut ett näst intill nytt kök, jävligt billigt mot nedmontering, vad kan man vänta sig dyker upp? Två barn i en båt?

9 kommentarer:

Chaos by sa...

Jag hade en man som skulle provsova en säng jag sålde. Freak.

Sofia sa...

chaos by: Haha! Frukost på det?

tom_around sa...

Jag tror på: en kärra dragen av en åsna

Sofia sa...

tom: Ensam säkert. Som en brevduva typ. Ska bara hämta. Det är med nedmontering? ...näha.

Chaos by sa...

Hehe. Njma jag sa åt honom att han fick gå när han hade "provsovit" i en kvart.

Sofia sa...

chaos by: Mycket generöst, tycker jag.

Johanna sa...

Haha, folk är så roliga. Jag har sålt av lite gammal skit på Tradera, och en kvinna köpte två lampor för 1 kr. Hon har fortfarande inte hämtat dem, efter ca 3-4 månader.

Jag mailade och påminde och bara "om du inte orkar eller så så kan jag ju sälja dem till nån annan, gissar att fler vill ha dem för 1 kr" och då svarade hon att hon hade fått en hemsk sjukdom men att hon skulle komma samma dag. Det gjorde hon inte.

Nu undrar jag lite lätt om jag kan slänga lampjävlarna eller om jag måste sitta här och vänta på min enkrona tills hon behagar komma.

Sofia sa...

Johanna: Amengud vad irriterande! Sjukt störigt när folk bara inte kommer! Jag hade sagt att om du inte kommer innan söndag så säljer jag till någon annan. Jag kan inte vänta forever. That's it.

Mathilda sa...

Jag undrar när de kommer en bok om blockets mest korkade affärer! Klart irriterande när man väl står där med ett pucko som köpare men sjukt kul o berätta/läsa om efteråt!