måndag 9 maj 2011

Fokus på jobbet

Efter en veckas inskolningsfrånvaro är det skönt att komma tillbaka och se att resurserna läggs på rätt ställe.Såna här dagar älskar jag mina kollegor.


- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

Jonna sa...

Härligt! Bajs är ett ämne som engagerar, åtminstone i vår familj.

Sofia sa...

Jonna: Skönt att höra! Samma här!

Magnus Tannergren sa...

Bajsfesten? Jisses...

pop my heart. sa...

Haha, på Stadsbibblan i Sthlm hade de gjort ordning en hel hylla med bajsböcker när jag senast var där med några tvååringar. Jag ville skratta högt, men var tvungen att visa mig vuxen i sällskapet. Men ändå, fnissade inombords. Länge.

//barnslig79

Sofia sa...

Magnus: Javisst. Charlie Schulmans alterego sluta bajsa till sin pappas stora förtvivlan bara för att efter ett par dagar släppa lös den värsta bajsbomb jag sett maken till. Jag tål mycket men den tänjer helt klart mina gränser.

pop my heart: Bajs ÄR roligt. Jag kan inte låta bli att älska våra bajsböcker. Knappen fick min favorit "Bajsplutten" av sin faster en gång. Massa djur som bajsar olika bajs. Vargen en arg-varg-korv, elefanten en dunder-och-brak-korv och, favoriten, de två pingvinerna som tillsammans bajsar en kompis-korv. Oslagbart.

Fifi sa...

Underbart!
Mer bajs åt folket!

Mathilda sa...

Bajs är livet! Eller hur?! Bland de första en läkare frågar om "hur går de med bajset?", de första man vill se efter ett barn föds och bland de viktigaste diskussionsämnena småbarnsföräldrar pratar om i parken osv osv.
Bajsplutten är bäst, efter knappen fick den rusade jag o köpte den till E och R, o inte har den bara engagerat barnen i många skratt utan gäster som kommit o gått här hemma har fått sig en dos av bajsplutten o hans polare!