tisdag 26 oktober 2010

Tv-kärlek

Top Gear. Vilket program. Oavsett om bilintresse finnes eller inte så är Top Gear bra tv. Mitt absoluta favvo-avsnitt är jeep-äventyret i Bolivia. Se det. På riktigt, det är sjukt bra tv.
(Om man inte skakar fram det på annat vis så finns det i 6 delar på youtube. Enligt kommentarsfältet beror spegelvändningen på något rättighetsrelaterat. Det är möjligt, strunt samma. Bra tv.)

9 kommentarer:

sa...

Åh, jag har försökt så många gånger att kolla på Top Gear. Jag försöker till och med ibland att intala mig själv att bilintresse finns. Och det gör det nog. Men en timme med bara bil, bil, bil blir lite väl tror jag. Nu ska jag faktiskt ge hela Bolivia-avsnittet en chans och kanske blir jag fast.
Hoppas faktiskt på det.

Martina sa...

Vad lustigt! Jag såg när de testade "kommunist"-bilar. Det var otroligt roligt. Kanske inte var en engångsföreteelse då, om man ska tro dig.

Sofia sa...

Sammi: Skit! Jag glömde fråga dig idag om du kollat! Har du kollat?

Martina: Har inte sett kommunist-avsnittet! Ska genast kolla upp!

mathilda sa...

Top Gear is da shit....
Ett av mitt och kims favvoprogram. Vet att det går o kolla nätet men inte samma sak, så vi lider lite nu när vi bara har TRÖK-kanaler. Priset man får betala som student...ja de lägsta priset...men hoppsan hejsan vad jag kollar rapport, babel, kobra o allt svt har o erbjuda. Synd att jag e så torsk på serier o annat crap. O top gear. You gotta to love it!

LillaGrå sa...

Har en liten utmaning till dig hos mig!

Sara sa...

Har också fastnat för Top Gear, trots att jag är totalt ointresserad av bilar. Det går inte att inte gilla dom programledarna.

Sofia sa...

Mathilda: Lika bra. Annars tittar man bara på skit och blir hjärnslö. Som jag.

LillaGrå: Tack! Filar på den :)

Sara: Verkligen!

Jenny sa...

Ja visst är det konstigt att man kan uppskatta det trots ett massivt ointresse för bilar? Man är alltså jag i det här fallet...

Sofia sa...

Jenny: Bra tv!