fredag 22 oktober 2010

Box

Våra lärare i skolan uppmanar oss att tänka utanför lådan och visar inspirationsfilmer. Den där jäkla lådan. Den är bra mycket mer svårforcerad än man kan tro.
Hur som. Rolighetsteorin. Vilken grej!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bilindustrin synes ha tagit ett grepp om tillvaron ute i klorofyllen...? Först reklamfilm, för Bilia(var det väl?, på Coopers bekostnad s.a.s), nu en VW-finansierad smart & kul tanke...

/Pseudonym


(Ett av de mer speciella (?) företeelserna i "serien", torde dock vara att världens "djupaste" soptunna - en audiologisk fint, synes kommenteras på teckenspråk av folk i början...)

Sofia sa...

Pseudonym kostym: Du anar inte. Med morgonens snöfall kombinerat med sommardäck så har hela dagen hitils gått åt att ägna bilindustrin ännu lite mer uppmärksamhet. (Hej framförhållning!)
Har inte ens tänkt på det där med cooper! Haha!
Och de döva! Selektivt döv, som pappa? :)

Anonym sa...

Ändå lite märkligt, att "svensken i gemen" överraskas (eller?) av tidigt snö - varje! år. I bl.a. Kungsbacka valde 20 pers att krocka ihop, då det där vita från skyn uppenbarligen var såväl oväntat, (trots alla televiserade "Larm I-rapporter och annan media), som en slags nymodighet?

Eller så är det nordbornas känsla av "defie the god´s", här skall vi inte ha någon mörkertid serru...bara vi tror..så blir det så.

Och bor man på bystan, får man anpassa sig till en mer areell och naturnära livsstil, med skyffel, lappmössa, lovikavantar och dubbdäck i hölstret...

//fd. Skolpolis- med vinterdäck på, sedan i Måndags ;)