torsdag 6 maj 2010

Okej, thats it.

Jag visste det. Det här är varför jag inte klarar av alienfilmer. Alla på-låtsas-argument faller bevisligen helt platt. Det räcker med att åka på oskyldig semester till portugal (Nostromo? bah!) så sitter man löst till. Nu är det ju inte mer än troligt att något besläktat kommer stiga till ytan i viken här ute. Jahapp. Det var den badsommaren.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Här i sverige kommer vi ha Kamtjatka-krabborna att se upp för. De spänner 3 meter över klorna och är på väg hit från nordnorge och kan nog mer än gärna tänka sig att snatcha en badande 6-åring lite titt osm tätt från våra badständer.. ;)

Sofia sa...

Dör på det. Men en krabba går iallafall att identifiera; tjena okej du är en svinstor krabba.
Den här ser ut som något som gått väldigt fel i ett labb. Uä.

Josefine sa...

NEJ. Nej jag går inte in och kollar den länken. Tänkte vara vid havet några veckor i sommar nämligen. Ehrm. Funderar iofs på att ställa in nu. Det är rätt gött i lägenheten också.

Fröken Blund sa...

så äckel-äckligt.
jag blundar. håller för öronen. ropar lalalalalala rakt ut och låtsas att jag aldrig sett den.

Sofia sa...

Miss Muffin: Ja... förlåt. Men frukt är inte godis och monster är inte bara på film. The world deserves to know.

Sofia sa...

fröken blund: jag försöker tänka att om den var konst skulle den ju vara ganska fin. som konstglas typ. *förnekelse förnekelse förnekelse*

sa...

Det värsta med dessa är (förutom deras dödlighet såklart) att dom är så in i helvetes osynliga så man märker inte av dom förrän ajaj-ögonblicket har anlänt.
Och deras tentakler kan bli upp till 30 meter långa. Hajja - 30 meter! Då kan dom ju vara jättejättenära samtidigt som dom är jättelångt bort.

I tropiska länder har ju i stort sett allt som är giftigt i växt- och djurriket starka färger. Dessa borde ingå i den där färg-naturregeln.

Sofia sa...

Sammi: Å det är så jäkla läbbigt! De är värsta mördarmaskinen!