tisdag 9 februari 2010

Film är bäst på (hemma)bio

När A har pratat om att han vill ha en ordentlig hemmabio med projektor och sånt så har jag lite slentrianmässigt sagt att ja, det är säkert schysst.
Little did I know.
Trots att det är A som är den stora filmälskaren så är det jag som framåt eftermiddagen de senaste dagarna börjar gnida händerna mot varandra och slänga ut små krokar.
-Älskling... film?
Alltså. Det är inte bara schysst. Det är så jävla schysst. Och då har vi inte ens fått duken än utan tittar på ett uppspänt lakan.
Igår såg vi den helt ofattbart dåliga "2012". Häromdagen den fina fina "En långvarig förlovning" och den myscharmiga "I love you, man". När vi fått duken är det dags för "2001" och "Wall-E" och all krigsfilm jag av någon anledning varit sugen på sjukt länge.
Hade det funnits i min storlek hade jag köpt ett fult Flashdance-linne på H&M idag.
I hereby surrender to the filmnörderi.

6 kommentarer:

Kråksång sa...

Kan man få beställa en sittning med Depeche songs of faith-dvdn?

sa...

Jag skulle kunna tänka mig att köpa storbildsgrejen endast för att se Titanic så som Titanic förtjänas att se.

Sofia sa...

Kråkan: Få. hit. liten. rumpa. nu.

Sammi: Värt!

Josefine sa...

Shit, vad lyxigt! Jag var helt bländad när vi såg No Country for old med på bluray på några bekantas projektor. Det var som bio fast.. bättre!

Sofia sa...

Miss Muffin: Just ja, No country for old men, den ska också upp på se-igen-listan! Det är lite lyxigt. Som bio fast man får ta med sig sin egen soffa!

Emelie sa...

Bara några filmtips, fast jag vet ju att A inte gillar att ladda hem film så ni kanske får vänta lite. Men om ni vill så är The men who stare at goats och An education två jättebra filmer som ni borde se!