måndag 21 december 2009

Mina 30

Idag fyller jag 30. Det känns bra. Vi firade småskaligt igår med de närmaste få. För en gångs skull hann jag vara med på mitt eget kalas och det är något jag varmt rekommenderar.
Här är två av mina presenter, det bästa av två världar:Eftersom jag bara njutit 3'ans under i några timmar så vet jag ju inget med säkerhet men jag inbillar mig iallafall att den här nya siffran kommer i sällskap med en viss trovärdighet som 2'an inte har. 2'an kan komma i sällskap med en annan 2'a och då är man ju ett barn nästan. Eller med en 8'a och då förväntas man åtminstone ha ett halvstadigt arbete. Men man kan aldrig så noga veta.
Men 3'an. Det är en helt annan business. Då är man ju klar. Då kan man ju bara köra på, de värsta frågetecknen är redan röjda ur vägen. Dessutom har vi ju barn.
Men vad vet jag. Jag är ju fortfarande grön i 3'ans land. Men jag känner att yxan helt klart har någonting med allt det här att göra. Och en och annan volang.
Vi får se.

9 kommentarer:

Josefine sa...

Grattis! Hoppas det blir en fin dag! Fantastisk klänning.

Sofia sa...

Tack! Ja!, visst är den fin, present från A :)

LillaGrå sa...

Grattis grattis!

Snygg klänning! Snygg yxa!

Alltså det här med att ha en siffra som börjar med 3. Jag tycker fortfarande att det känns aningens absurt att jag faktiskt förväntas vara sådär... vuxen, som det väl innebär när man är 30-nåt.

Linda sa...

grattis grattis! har tänkt på dig idag. och jag håller med alla om att klänningen var himla fin:) kramar.

Sofia sa...

Lilla Grå: Tack tack!
Jag tänker så att 3'an köper loss en på nåt vis. Då MÅSTE man ju vara vuxen och under den föreställningen (alt.förutfattade meningen) är man fri att göra lite hur som helst.
Jag är trött på att bli betraktad som fortfarande eventuellt liten bara för att jag fortfarande är i mina 20.
(Kan ha att göra med att jag är lillasyster, sladdis OCH kärleksbarn på ålderns höst ;)

Linda: Tack fina!

Anonym sa...

Hmmm... jag ser den mer cineastiskt.. allstå kombon av volanger och yxa (fina!! var för sig, natürlich...). Men om jag var A, skulle jag känna viss ödmjukhet inför bilden... här tas f*n i mig ingen skit efter 30, liksom. Någonsin. Och metall mot bomull, det kan tolkas ganska övertydligt s.a.s. Ödmjukhet som sagt ... "Nä, nu j.." om u get my drift... :)/lb
/lb

Sofia sa...

metall mot chiffong om jag får be ;)
det är nog snarare världen som ska känna sig ödmjuk, A har full koll på mitt skit alt. inte skit. believe. me.
:)

Ung tant sa...

Oj. Jag har inte alls läst bloggar och inte heller din på ett tag märker jag. Stort grattis i efterskott.

Sofia sa...

Ung tant: Tack så mycket!