torsdag 3 december 2009

A döper bilen

Idag har bilen äntligen fått ett namn. Det har varit ett smågrått moln på vår himmel att vi inte hittat rätt namn till den. Det kan hänga ihop med att vi fick byta vår förra bil, som vi älskade och därmed döpte till Optimus Prime, till den här trötta kombin bara för att barnvagnen inte gick in i OP. Det var ett sorgligt ögonblick när vi stod där på trottoaren utanför Babyproffsen med den nya fina vagnen och insåg att i den här striden förlorar vår kära, bara ett år gamla, finbil. Att den nya inte ens kunnat uppbåda inspiration nog att kläcka ett namn säger väl sitt. Till och med lillbilen har ett; Prutten. Men idag kom det tillslut efter en tre månader lång graviditet. A levererade.
Så nu har vi alltså Gubbkepsen. Varken mer eller mindre.

Lämnar man kepan hemma och går istället kan man få se såna här saker:
6 kommentarer:

Josefine sa...

Hahaha.... gubbkepsen! Tack för dagens skratt! Ha en fantastisk helg!

Sofia sa...

Tack detsamma, slit den med hälsan :)

CINDERALLEY sa...

Mina tre senaste bilar hette, i tur och ordning, Candy, Peggy-Sue och Jezebel. Tjusiga damer allihopa, men ingen holl speciellt lange. Jag misstanker att nasta kanske far ett pojknamn.

Sofia sa...

Du får prova med ett riktigt banan-namn typ... Göran. Lennart. Roger.
Eller Skitbil.

Ung tant sa...

Haha. Underbart!
Jag och min sambo sätter egna namn på mycket i våra liv... En vacker dag ska vi skaffa ett hus på landet. Det ska vi kalla VILLA MAGNUM BONUM. Hahaha. Jag dör.

Sofia sa...

Fantastiskt!