måndag 7 december 2009

A's förälskelse

A sitter ute i soffan och pratar med sin nya iPhone. Med, inte i.
Behövde bara säga det.

3 kommentarer:

Josefine sa...

oj, så du bor också med en sån. min käre sambo tappade sin i en taxi. sen fick han ny från jobbet. jag tycker att han hade kunnat klara sig utan nu. det var så skönt att slippa "du jag ska bara kolla en grej snabbt här..." stup i kvarten.

Sofia sa...

Jag har faktiskt ett helt opublicerat inlägg om hur A försökt sälja in iPhone till mig. Jag är inte övertygad ännu och A är som ett frågetecken. Hur kan jag inte vara det, det är ju den ultimata prylen!
Förvisso, är allt jag kan säga än så länge...

Anonym sa...

Den manliga teknik & pryl-fascinationen brukar avklinga... straxt efter 35, då man får en pseudointellektuell flashback och återgång till enbart idealism, för att återkomma vid 40... Efter "livets middagshöjd" (visst är väl DET ett svulstigt och fullständigt vidrigt uttryck...)orkar man inte..framförallt inte manualer som ser ut som Silverbibeln i Uppsala... It´s not worth it, timewise...liksom. Det tar 4 veckor att genom trial-and-error bara att förstå det mest grundläggande funktioner...som att sätta på/stänga av, hitta i telefonboken.. behåller den ökengamla tröskan länge än...