söndag 30 november 2008

En 4:a GT och en förtvätt, tack!

I helgen har vi varit på kändisfest. A visst, en sån där man får presentpåse när man går hem! Vi var på bananskals-studiebesök kan man väl säga på något Filmfestivalrelaterat holabaloo, och det var precis så konstig stämning som man kunde tänka sig. Det är skumt, i vanliga fall när man är ute och det dyker upp en kändis så är väl det okej, dyker det upp en till eller, gud förbjude två, då blir det genast konstig stämning. Folk ser sig omkring, kollar in varandra, som om man fått för sig att man missat nåt, är det nåt de inte vet, nåt vip'igt som man råkat ta sig in i av misstag, eller är det en slump och i så fall får jag plats i just den slumpens credighet?
...Hur som hellst. Konstig stämning var det iallafall, men vi ockuperade framgångsrikt ett soffhörn och A & Fred drack gratisöl så länge den var gratis och käkade chips och var förmodligen hetast av alla.
Och sen fick man present när man gick hem, lite som fiskdamm, att det var det sveriges filmelit sysslade med på sina tillställningar hade man väl aldrig trott. (och så det här märkliga behovet att var dryg över det, jag vill dissa hela grejen, och det måste ju vara okej, allt det där poserandet kan man väl inte bara rättfärdiga bara för att det är en sluten bransch-fekke och så kanske det är där, på guldkusten?)

Och idag hände världens bästa grej. Vi äger en alldeles egen tvättmaskin, funktionsduglig och allt! I skrivandets stund misshandlar den sitt allra första strumplass och jag är barnsligt glad över det. Inte en dag för tidigt, började tröttna på att transportera runt smutstvätten till andra ställen. Nu känns det som om vi har ett riktigt hus! I riktiga hus har man tvättmaskin. Word.
Dessutom har det börjat dimpa ner tidningen "Vi i villa" i brevlådan. Det där med villa är ju en definitionsfråga, men vad vet jag. Stuga+kändisfest=villa?

Inga kommentarer: