torsdag 16 februari 2012

Du undanbedes.

Helt osökt när jag stod i duschen kom jag att tänka på en parkeringskonflikt jag hade när vi bodde i stan för några år sen. Jag hade parkerat på Folkungagatan, lagligt mind you, klart och betalt. Eftersom jag inte behövde bilen på några dagar så fick den stå. På tredje dagen får jag ett sms av en annan för mig helt okänd och uppenbarligen sur bilägare som tycker att det är dags att jag flyttar på min bil, det "finns faktiskt andra som behöver parkera sina bilar också".
Okej. Utveckla gärna. På vilket sätt blir det mer plats för andra om jag flyttar min bil till ett annat ställe? Är inte summan ändå konstant? Och är det inte dags för dig att skaffa säg, en hobby? Som inte involverar att gnälla bakom en gardin, anteckna registreringsnummer, leta upp bilägare och börja sur-sms'a.

Sådärja. Nu fick jag det sagt. 5 år för sent men ändå.
Bilbild:

10 kommentarer:

apan sa...

Man tror att man har sett/hört det mesta. Men man upphör aldrig att förvånas över "folk".

apan sa...

Asså, skicka surt sms.

Kan inte sluta tänka på det här.

Fröken Blund sa...

hahahaha, så sjukt och roligt, och precis som hos mig så kommer sånt där över en huxflux. man undrar ju HUR man börjar tänka på just den grejen, nåt måste ju ha tagit dig dit, visst? för övrigt är det dags att jag skriver det igen. jag gillar verkligen din blogg. så himlens mycket. kram.

Sofia sa...

Apan: Välkommen. "Folk". Värsta sorten. Och nej, jag har tänkt i 5 år, så hear hear.

fröken blund: Jag satt framför ditt senaste inlägg med gråten i halsen och ville ville ville säga något. Du är så himla bra bara, i allt som är fint och allt som är jobbigt. Jag fick aldrig det sagt.
Tack! Jag blir så outsägligt glad. Och även om jag är skamligt dålig på att kommentera så ska du veta att bloggkärleken är varmt besvarad!

Mathilda sa...

Jag tycker helt klart du ska skicka ett surt sms NU! Gör de!!! GÖR DE!!! Skulle vara fantastiskt härligt! Tänk vilken befrielse. Tänk vad busigt roligt...och lite läskigt eftersom risken för trakasseri anmälan är stor...men spänningen adrenalinet...heja heja... (jag är åskådare då vågar jag!)

Ok nu ångrade jag mig. Gör inget.
Men roligt va de!

Sofia sa...

Mathilda: Haha! "För 5 år sen fick jag ett jävligt gnälligt sms av dig, din idiot!"
Oslagbart.

Jenny sa...

Jag hade en kollega som också fick ett sms på väg till jobbet. Bara det att sms-skickaren var en kille i bilen bakom henne på motorvägen som tyckte att hon var snygg och ville bjuda på dejt.

Sofia sa...

Jenny: Modigt gjort, tycker jag! Vad hände? Nobb el. happily ever after?

Johanna sa...

Haha, underbart. Gnälliga människor är roliga. Vad svarade du?

Sofia sa...

Johanna: Jag minns inte mer än att han hade ett finskt namn och att jag sms'ade tillbaka på finska. Det blev om möjligt ännu konstigare stämning.