fredag 14 oktober 2016

Om när vi åkte till London nyss.

För ca två månader sen skickade min bästis en länk till mig och ba "varsågod". I vanlig ordning visste hon ju exakt:


Där satt vi, på varsin sida av stan, och föll som furor. Men eftersom LP inte skulle komma hit inom någon som helst framtid insåg vi att vi nog behövde komma till LP. Så för typ tre veckor sen tog vi en intensiv 36-timmars tur&retur till London mitt i veckan för att gå på konsert. SÅ BRA BESLUT! På typ alla sätt. Jag och Kråkan reste iväg tillsammans längre än typ Kungens kurva för första gången på... snart 10 år?, gled runt i London som värsta hala lilla gänget och åt mat på asmysiga ställen, åkte skitmycket tunnelbana, fikade på grymma ställen, spontantatuerade Kråkan och såg LP på Bush Hall som var kanske den ultimata konsertlokalen! Spelningen var magisk, LP var så sjukt mäktig och alla levde lyckliga i alla sina dagar!


En 36-timmarsresa i halvåret kommer hädanefter att bli standard. Kanske blir det så att vi bara jagar runt efter LP de närmsta åren. Hon lär ju turnera med den platta som släpps lagom tills det är dags för nästa eskapad. Jag är på. Kråkan är det utan tvekan. Bra grej, det här.

6 kommentarer:

Anonym sa...

är dig EVIGT TACKSAM för min starkaste musikaliska-hjärtat-exploderar-och-flyger-iväg-som-en-miljon-lyckliga-fjärilar-upplevelse någonsin av att se denna video med detta GENI! HERREGUUUUUD! jag följer med i jakten efter LP! allt annat känns helt meningslöst efter detta. Tänkte börja med december i zurich-amsterdam-paris-london och manchester....vi ses! ; ) TACK! /Elvira

Sofia sa...

Elvira: Hahaha! Vet EXAKT! Så, paying it forward; Varsågod! :D
Vi ses!

Anonym sa...

Åh, sjukt bra!

Sofia sa...

Anonym: :-)

Eva sa...

Men herregud vad jag älskar att bli drabbad av nya musikaliska bekantskaper! TacktackTack!!

(Kuriosa: 2 v efter ditt inlägg hamnade jag på samma flyg som LP, på väg till Berlin. Gissa HUR starstruck jag blev... tråkigt nog skulle hon inte göra nån spelning där, men hon var väldigt trevlig)

Sofia sa...

Eva: VAVAVA?! Fy sjutton va coolt. Jag hade fått tunghäfta delux. Hade antagligen inte fått ur mig ett ljud men sms'at Kråkan som en galen person istället! Grym du va!