lördag 7 mars 2015

Ifall ni nu ändå skulle köpa något.

I de, ganska få, sociala medier jag är en del av har köphets fördömts på flera fronter den senaste veckan. I all rätt och med all ära. Trots det tänker jag flagga för tre Etsy-favoriter jag har just nu. I väntan på våren finns det trots allt grejer som kan lysa upp en gråmulen regnig tisdag och som kan få vardagen att kännas lite lite festligare än den gjorde innan. Temat är laserskuret trä. Det är något magiskt med de där brända kanterna.

Clive Roddys landskapsringar! Köp en skog, en bergskedja eller en by och pussla som man vill. Så himla fint!DesignosaurYEAH. Vem vill inte ha världens mäktigaste härskarödla runt halsen?! Jag vill iallafall, yeah.


Och om man inte kan få nog av laserskuret trä kan man ju alltid köpa en Viktorianskt dockskåpsherrgård! Tänker att det här är en stark konkurrent till juldagens obligatoriska pussel. Hör ni det, familjen? Det är långt till jul, men jag kastar julklappstips på er här....3 kommentarer:

Anna sa...

Vet du, min dotter föddes dagen då du skrev det här inlägget. Så jag tittar in ibland och trots att det vore roligt att läsa mer av dig är jag ändå liksom nöjd med att det här ligger kvar i topp.

Johanna sa...

Hej! Jag saknar din blogg skitmycket! Ville bara säga det.

Alexander sa...

Anna: Alltså. Så fint!

Johanna: Meh! Av alla dagar! Typ exakt samtidigt som du skrev den här jättefina kommentaren låg jag i soffan och tänkte för första gången på flera månader på detta bloggskrälle och hur jag skulle kunna få liv in na! Ett tecken, HA!
Och tack. Har tappat bort hela bloggosfären på senaste...