lördag 16 november 2013

Lördagshänget.

Jag vet inte om det var förkylningen som temporärt förvirrade A men idag föreslog han först att vi skulle åka till Ikea och gick sedan igenom hela varuhuset, med barnvagn + barn + förkylning + lördag, i något slags zen-tillstånd, till synes helt oberörd av den trängsel och hets som i vanliga fall får honom att intensivt "hata alla".

När vi sen kom hem med det där soffbordet vi väntat på sen i april spenderade vi någon timme eller så med att kånka runt möbler, flytta på mattor, homestyla med citroner på fat, puffa kuddar och klia oss i huvudet. "Nja", sa vi till varandra, "det är någonting som känns lite off" och så flyttade vi lite till. Nu känns det helt okej, jag börjar fundera på att sälja några saker och känner redan nu en försmak av lättnaden i att bli av med grejer.

Dock har Junior fått börja med magdroppar och bvc-Marie sa att tredje dagen börjar bakterierna jobba på riktigt och då kan det tillfälligt bli värre och av allt att dömma inträffade det där nu under kvällen. Vill typ grina för jag tycker så synd om honom. Fan också att små ska ha ont. Dessutom ser han, precis som Knappen gjorde, ut som den olyckligaste människan i världen när han är ledsen. Alltså, underläppen och hela grejen. Ibland kan jag inte låta bli att skratta för att han nästan ser ut som en karikatyr av någon som gråter, men inte idag.

Inga kommentarer: