onsdag 19 september 2012

Ska bara sura lite.

Höst i all ära, jag gillar hösten. Den är fin, man får klä på sig, det regnar och det är mysigt så länge man är inomhus och det är man. Men det finns en sak jag INTE KLARAR AV och nu får ni ursäkta mig för eventuellt trampade tår men det här:

Jag bryr mig sällan om vad folk har på sig, alla tycker olika är fint och det är ju jättebra och så men en irrationell och nästan bisarr irritation överfaller mig vid blotta åsynen av denna tingest. En enda gång har jag lyckats passera ett par UGG utan att känna den där surrynkan mellan ögonbrynen och då satt de på en farbror i manchestermorgonrock som stod och grävde i sin brevlåda utanför sitt rosa hus.

Så. Slut på meningslös ventil.

7 kommentarer:

Victoria sa...

Håller med till 100%. Vidare kan jag meddela att folk går omkring med dem här också. HÄR! I Florida!

Hej, hej, fotsvamp.

motvalls sa...

Haha, jag köpte ett par sydafrikanska liknande UGGS när jag var där för några år sedan. I ett infall för att de verkae så mjuka å sköna. Men faktum är att de kändes som innetofflor å jag använde dem i princip bara när jag var höggravid å inte fick på mig nåt annat. Sen var det bye bye till Stadsmissionen.

Pea sa...

Måste erkänna att jag tycker de är lite fina men samtidigt provocerar de mig utan att jag riktigt vet varför. Kanske för att de är så hollywoodiga, kanske för att de är så himla OPRAKTISKA för oss nordbor med slaskigt väder. Oj, nu lät jag som en tant. Nåja, jag vill iaf ha ett par relativt praktiska vinterpjucks som inte förstörs så fort ett moln tittar fram. OJ nu lät jag ännu mer som en tant. Jaja.
Mvh Bitterfitty-tant

Josefine sa...

HAHAHA! Jag får samma rynka när jag ser Hunter-stövlar. Ännu värre när jag ser de jävla fleecestrumporna eller vad fan det är som hör till som man kan vika över kanten på stöveln som OCKSÅ har en jävla Hunter-logga så att alla verkligen ska se att det är Hunter och inte några sketna no-namestövlar.

Ms Stiffneck sa...

Den där farbrorn låter fantastisk!

Johanna sa...

Hahaha!

Och håller med.

Sofia sa...

Victoria: Gah! Min värsta Ugg: Stockholm juli 1202, 16någonting tjej med linne, avklippta jeansshorts och... UGG! Man bara VA?!

motvalls: Eller hur. Innetofflor ska inne vara.

Pea: Men verkligen! Jag blir också sjukt provocerad men det beror nog på att där vi bor finns det en hel del såna där "modemedvetna" tonåringar som jag gnäller över här ovan. Syns det att det är sjukt opraktiskt och bara används för att vara "snyggt", då är det inte så himla snyggt längre...

Josefine: No-namestövlar, haha! Gud förbjude! ALLA skor med någon typ av stickad kant går bort. Så är det bara.

Stiffy: Farbror - mkt fin dock!

Johanna: Skönt. Var inte helt orolig över att jag skulle trampa på typ Allas tår. Men gnället måste ut!