torsdag 27 september 2012

På väg till jobbet.

Lee i JC's skyltfönster... Killarna: Skjorta, slips, seriösa, starka, medvetna.


Tjejerna:


(obs att det till och med är hon i mitten som täcker den vänstras bröst med handen. Inte för att det är värre än någon annan aspekt av den här reklamen, men lite grädde på det där ganska härskna moset kan man väl säga).

6 kommentarer:

Josefine sa...

Känns som ett väldigt naturligt foto. Det är ju oftast så man umgås när man hänger med sina tjejkompisar. Man tar av sig tröjorna. Kramas.

Så jävla tråkig kampanj. Helt fantasilös och idiotisk. Blä.

Pea sa...

Väldigt modern och fräsch!
hur tänkte reklammakarna nu, exakt vad i den reklam skall få mig att vilja köpa jeans?

inte skyldig sa...

*trött*

Kråksång sa...

Chansen att få känna på din kompis bröst. Det handlar om sapfisk kärlek, förstår ni inte det? Och jag känner mig genast kränkt, som vit medelklassman. Ska bara tjejer få känna på tjejers bröst nu vafan? Och varför är ingen riktigt blond på bilden, det är mångkulturalismens verkningar, hädelse! Det är så jävla typiskt! De är säkert feminister! -Fast det är ju bara reklaaaam och fotografen gör ju ett konstnärligt avtryck, det är ju subjektivt. Hen har ju yttrandefrihet! Kränk inte min yttrandefrihet! Jag måste få läsa Tintin i en barnhylla, jag som är femtio och inte orkar gå till en annan våning i ett och samma hus. Det är ju odemokratiskt, censur censur kentaur! Bapelsin, gubbjävel.

Ungefär såhär känns det som att den mesta samhällsdebatt förs just nu. Alltså ej relaterat till kommentarerna ovan.
Jag är trött.
Ursäkta ordbajset.

Puss

Johanna sa...

Men alltså!

Börjar nästan tro att de gör det här medvetet idiotiskt för att folk ska bli förbannade och snacka om det och därmed se deras kampanj. För kan man annars vara så bakom flötet?

Sofia sa...

Lee's vägar äro outgrundliga.
Det är så jävla dumt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dessutom känner jag mig rätt idiotförklarad som konsument. Snyggt jobbat, Lee.