tisdag 21 augusti 2012

Uppstart verkstad.

Styrt upp en lampa till Knappens rum. En Ikea-skärm, en lila sladd på Åhléns-rea och några stuvar i stökig hemmalåda. Mycket behändigt och ganska fint.

Ikea, för övrigt. Börjar försonas med tanken på att jag verkligen gillar Ikea. De har fina grejer. I lagom doser. Dessutom önskar de sin personal en riktigt trevlig dag på jobbet i högtalarsystemet när de öppnar. Det var trevligt.

Knappen sover under Australien. Jag tänker mig att han en dag kommer sitta på en het sandstrand med salttovor i håret om en sisådär 20 år och berätta för sin nyfunna australiska flick-/pojkvän om hur, genom hela sin barndom, just hens världsdel var det sista han såg innan han somnade på kvällen och det första han såg på morgonen.

Iallafall. Jag har pimpat en gammal landetbyrå också den här veckan. Färg, det är det nya svarta.
Turkos. Mmm, turkos...


Hej så länge!

5 kommentarer:

Josefine sa...

Jag är så himla glad för att du börjat blogga igen! Nu ska jag själv också komma igång bara.

Och: synd att vi inte sågs nu i sommar. Vi gick inte heller på wow. Nästa år! Eller nästa gång vi är uppe eller ni här nere.

Så väldigt fint det blivit i Knappens rum! Och ja. Turkost alltså. Vilken färg det är.

Johanna sa...

Din blogg är min allra allra bästa inspirations-pyssel-blogg. Bara så du vet. Allt är så himla himla fint, den där lampskärmen liksom! *smäller av lite*
Och så blandningen med allt det där andra, det viktiga, det roliga, det ärliga, det smarta. En av de allra bästa bloggarna helt enkelt.

Mycket härligt att du är tillbaka.

Sofia sa...

Josefine: Jag är himla glad att vara tillbaka, både här och hos er alla andra!

Men alltså, vårat meet. Jag hade peppat hela försommaren ju. Och sen bara nähä, jag blev ambivalent och dum i huvudet och stannade hemma när alla andra åkte och hade asroligt. Mkt tvivelaktigt beslut. Men nästa gång! A har ju kommit på att han gillar Gbg jättemycket och jag vill ta igen det jag missade!

Johanna: Nu blir jag helt generad. Det var det finaste jag hört. Tack från helaste hjärtat!

Mathilda med stora fickor.... sa...

Alltså. Vart ska jag börja! Så jag liksom tänker mig att jag kommer kidnappa byrån. Sen kommer jag kidnappa väggen...ja jag kommer ju inte kunna fixa de här smygande men tralla på och blunda ni så slipper bi se hur jag sågar ut kanske den finaste fondväggen. Sen så sätter jag lampan på huve för att de inte ska verka konstigt på nåt sätt.
Nåt sånt.
Sa jag att jag gillar din stil?!

Sofia sa...

Mathilda: Hahaha, vad gullig du är. *vänder ryggen strategiskt till*