lördag 19 maj 2012

Nu jävlar är det sommar.

Entré: Knappens första möte med aggressiv geting. Värst var nog hans chock över hur världen är beskaffad när ett litet spännande flygfä kan ställa till sådan dramatik.

Entré 2: Gårdsstädning. Jag, Knappen och en armé av pensionerade tanter. Bland annat en som talade om hur fruktansvärt det var att unga människor döper sina barn till just det namn Knappen bär. Det heter ju bara gubbar! När det lite senare började talas om att det ska komma upp en gräsklipparlista som vi får fylla i så att alla pytsar in med lite gräsklippning över sommaren kändes det alldeles lagom att vi flyttar om någon månad. Hehe, skrockade jag för mig själv tills jag insåg att dit vi ska där finns det inte ens en anslagstavla att sätta upp en slik lista på! Bara en jävla massa gräs som inte en enda jäkel förutom vi har skyldighet att klippa.

Å andra sidan, det är ett glashus jag mer än gärna kastar sten i.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Meh, Knappens namn är ett av mina absoluta favoritnamn! Superfint. Hoppas du sa till tanterna att ditt barn heter så, så att de fick skämmas lite.

Sofia sa...

Johanna: Jodå. Vi hade dessutom två ungar med det namnet hela dagen på gården så det var just därför hon kom sig för att tala om detta för oss föräldrar. Mkt charmerande dam.