torsdag 31 maj 2012

Att bo i ett showroom.

Sådärja. Nu har mäklaren varit här och fotograferat och haft privat visning. Jag har aldrig städat så mycket i hela mitt liv. Vi har städat så mycket att det ekar här. Det e k a r i mitt hem. När Knappen fick se det hela senare på kvällen tvärstannade han på dörrmattan, pekade med hela armen och utbrast "Vad har du gjort här, mamma?!". Sen försökte han understryka sin poäng ytterligare med att hävda att "pappa vill inte så, pappa blir arg då!"
Jag var tvungen att dokumentera denna förmodligen enda gång vårt hem kvalat in under kategorin "mycket välstädat". Det här kan vi sitta och berätta om för varandra framför en öppen spis om en sisådär 20 år.
Imorgon: slutsamråd i huset = sista stopp innan inflytt!

(och just ja. eh... kom och köp!"3 kommentarer:

mathilda sa...

asssssåååååå hade jag lite mindre antal barn...kanske singel...köpt direkt! Tumme upp upp upp för er lägenhet (antagligen minst 5 upp på huset).

Jessica sa...

Det är onekligen en konstig tid det där när man ska visa upp sitt hem. Som efter allt städande och bortstädande förlorar ganska mycket av det där som gör det till "hem". Bort med tandborstar, bort med skrymmande pynt och/eller köksmaskiner på köksbänken, bort med fjärrkontroller, fotoramar och pappershögar.

Sofia sa...

mathilda: Mm, den är fin. Men huset finast!

Jessica: Jättekonstigt. Andra ska komma och titta och tycka.
Och nu sitter vi här. Det ekar och vi har nästan inga grejer. Hmm...