onsdag 8 februari 2012

Det här betyder förmodligen att det blir väldigt stressigt sen.

Under kvällen igår gjorde jag en milslång mental lista över allt jag skulle göra idag. Ringa en massa folk och så. Någonting med huset, tror jag. Full rulle var det iallafall och jag hade en klar och tydlig bild av vilka papper jag skulle hitta för att få rätt information till det där viktiga som jag skulle göra/säga/diskutera och som var tvunget att göras asap, pronto, helst igår.
Och så under natten, hjärnan bara *cmd+A, delete*.

Fika, någon?

2 kommentarer:

fröken blund slår dank sa...

alltså urk för stressen. så jobbigt det är och tokigt med mentala listor som bara försvinner... sen tänker jag på ditt inlägg här nedan. som jag älskar. och du sätter ord på det där, som är så knasigt och konstigt. att världen ser ut sådär oxå. och då kanske bara 40 mil bort om ens det. tänk då 200 mil bort. och att det finns och pågår en värld ett liv en vardag, även där. för andra. hela tiden. Jag tänker på det ofta och förundras.

Sofia sa...

fröken blund: Har hört flera gånger på radion idag om de där ryska forskarna som borrat efter en underjordisk sjö i Antarktisk. En sjö som legat under markytan i minst 15-20 MILJONER ÅR!!! Nu sitter forskarna på ett fartyg på väg hem ("för säsongen är över"), bastar och dricker vodka. Så kan det också vara. Under säsong åker några till Åre, andra till Antarktisk för att borra sig ner i evolutionen. Det går knappt att föreställa sig... Världen, alltså.