lördag 14 januari 2012

Photo a day 9. Daily routine.

En daily routine jag har, förutom att jag ätit exakt samma frukost de senaste 15 åren, är att fundera över, ha beslutsångest för, fantisera, konkretisera och lobba för tapeter till huset. Det låter väl alldeles lagom ytligt men får man gå loss så får man och dessutom går bara "Project runway" en gång om dagen på tv. Just nu är det hallen som är på, hehe, tapeten. "Kanske så här?" säger jag till A och visar. Och han kontrar oftast hjälpsamt med "Mm. Fint. Du får bestämma."
I alla fall. Gillar den här, trots hipstervarning.

3 kommentarer:

Fröken K sa...

Mycket snygg! Är också inne i en renovering och vi har valt en liknande till båda våra pojkars rum. Härligt att få lite skogsdunge/solglänta känsla inne tycker jag. Hej förresten! Fin-fin blogg du har!

Sofia sa...

Fröken K: Hej! Och tack! Jag DÖR vad svårt det är att välja. Skäms nästan över hur mycket tankeverksamhet jag lägger på det här beslutet. Som om mitt liv stod och föll med att det blir rätt.
Jag måste tagga ner...

Fröken K sa...

Ja, samma var det här, tacksam att jag inte vet exakt tid lagd på att googla tapeter! När allt var bestämt och klart kände jag mig fri som en fågel (och bara lite lite tom).