onsdag 23 november 2011

Jag gör slut. Det är inte du, det är jag.

Fick ett mail från en Miss Victoria som gärna vill börja mailväxla med mig. Hon hade tydligen hittat min mail när hon "was browsing looking for honest partner" och tycker att vi ska byta bilder med varandra och säger åt mig att komma ihåg att avståndet inte är ett hinder, kärleken vi hyser för varandra är det enda som spelar roll.

Ja du, Victoria... Jag vet inte riktigt hur jag ska säga det här men...

6 kommentarer:

Anonym sa...

(En yttrest vanlig manlig schablon-"dörr ut", i åldern 17- 25... "det är inte Dig det är fel, det är jag..)

Går inte det elektroniska samhället överstyr snart, när folk sitter och twittrar, sms:ar eller iphone-mailar till varandra.... i samma rum... (!), eller etablerar förment innerliga (potentiellt) relationer via mail....? MÖTET är avskaffat på 2010-talet.

För övrigt: maybe u´re loss? Miss Victoria kunde kanske ha varit din livs resa...? Hahaha.. (Miss?? Det där med titlar, är inte det lite 60-tal..?)

/lb
(kom ihåg att signera nu, men det spelar ju ingen roll, eftersom jag är så tydligt "jag". Även om jag bara skriver en mening.... fyy för Sööören, vilken transparant & förutsägbar typ man är...)

Miss MoneyJenny sa...

Haha! Varför inte ta chansen, lev lite?!

Sofia sa...

Lb: För att inte dö sorglighetsdöden inbillar jag mig att det är typ en dator som fått spel någonstans, eller någon som har andra tekniskt onda avsikter med att skicka sånt. Att Miss verkligen skulle vara en fröken... oh no. *lalala*

Sofia sa...

Miss MoneyJenny: Hahahahost... Hehe.

Mirijam sa...

Jag tycker faktiskt att Victoria har en poäng där.

Sofia sa...

Mirijam: Du har rätt. Jag är för hård.