måndag 27 juni 2011

Verkstan presenterar: klänning och en trög hjärna.

Vi är fortfarande mätta sen midsommar. Men nu också pollentunga. Man tänker att när man diskat efter ett midsommarfirande, då har man liksom fyllt sin diskkvot för minst ett halvår framåt. Men det funkar inte så, det kommer ny disk hur mycket man än snålar med samma glas hela dagen.
Just ja, pollen var det. Känner mig belägrad, men hinner sy en klänning på förmiddagen av mormors gamla påslakan innan jag tar helt slut.
Så, äntligen igen, presenterar verkstan: Sunshine mod.


9 kommentarer:

Johanna sa...

Men å så himla himla fiin! Önskar jag hade ditt tålamod (eh, och kreativitet).

Anonym sa...

Gud vad du är duktig! Jag vill också kunna sy kläder!

Själv håller jag pliktskyldigt på att sticka en bebisfilt. Min mamma blev alldeles förfärade när jag sa att jag inte tänkte sticka något till min bebis. En filt verkade lagom lätt! Och det är kul att sticka!

Kram Helena

Josefine sa...

Du är ju fantastisk! Så himla himla fin klänning!

Mathilda sa...

Rock on!!!! Den e ju stentuff! Älskar kragen o den stora knappen.

Sofia sa...

Johanna: Tack! Tålamodet kommer och går. Sprang faktiskt, mot slutet så den är lite för kort för jag orkade inte kolla först :)

Helena: Filt ät bäst! Allt annat lägger man ner massa tid på och så vips tar det två veckor och så är allting för litet plötsligt! Heja filten!

Sofia sa...

Josefine: Tack! Och tack!

Mathilda: Tack! Knappeeen!

pop my heart. sa...

Åh,p så sjukt snyggt!

Sofia sa...

pop my heart: Tack!

Anonym sa...

Vilken superfin klänning! Har du mönstret? I så fall köper jag det gärna av dig. Hör gärna av dig om du önskar: saga.maria@gmail.com