fredag 23 april 2010

Knappen och Martin

Vanligtvis brukar vi försöka undvika att Knappen ser på tv och det brukar lösa sig lite av sig själv eftersom han oftast är mer intresserad av att leka med sina grejer. Igår morse var Martin Timell på tv. Och då tittar han inte bara, Knappen, nej då, han lägger sig ner på mage och snurrar runt 180 grader så att han ligger rakt mot rutan. Och medan Martin kaklar och kaklar så tittar och tittar Knappen. Sen försvann Martin och istället kom min sämsta-gubbe Steffo och då var det färdigtittat tydligen för då ålade Knappen vidare mot nya mål.
Idag när han gav sig på tidningshögen kunde jag ju tycka att utbudet var generöst men trots det så var tidningshögen bara intressant så länge han fick ha den här:

När han tillslut hade kräkts på den så att både tidning, golv och han själv var fruktmosiga och jag slängde den, ja, då vände han på klacken och ålade därifrån.
Det här med Martin. Vi kanske måste prata om det snart.

8 kommentarer:

LillaGrå sa...

Hahaha, ser framför mig ett barnrum med väggarna tapetserade med idol-posters av Martin. Kanske det där pratet inte vore så dumt?

Sofia sa...

Huva! När andra barn kollar på SvampBob, Knappen bara "Fuskbyggarna! Fuskbyggarna!"
Åh gud.

Linda sa...

haha, fantastiskt roligt. knappen är SÅ fin. saknar han lite ibland, på nåt sätt. kände ändå att vi fick en bra kontakt, med prickarna och allt:)

Sofia sa...

Linda: Prickarna :) Världens mys! Måste snart igen!

Anonym sa...

Word! Snickra o hamra är manligt! Han har redan! fattat grejen...!

(det tog ju Theo c:a 3 år... han sade innan dess... "när jag blir stor och tjej...")

Gick Gymnasiet med Timell...kan försöka fixa en autograf när Knappen är lässkunnig... (då är Timell nära 60...tiden går...)

;)

/lb

Sofia sa...

lb: En fulländad Martin-vägg med autograf!

Miss Muffin sa...

Åh herre gud... hahahaha.... Ja ni får nog ta ett snack. Martin. Nä det går ju inte! Barn och deras smak - mycket spännande.

Sofia sa...

Miss Muffin: Hör här, Knappen, "nä det går ju inte!". Mamma HAR rätt.