söndag 13 december 2009

Blogg-ångest

Sen jag började blogga så här regelbundet har jag funderat på att ändra min "om mig"-ruta till något mindre... fattigt. Mindre tråkigt och fantasilöst. På en post-it lapp på datorn har jag filat på en ny i en vecka nu. Den ska vara kortfattad men smart. Rolig men inte billig. Underfundig men inte överarbetad. Välkomnande men inte käck.
Ungefär nu inser ni ju omöjligheten i projektet. Det hela har tagit enorma proportioner. Jag har målat in mig i ett prestationshörn utan dess like. Det går inte. Jag kan inte leverera.
Vi får nog leva med katastrofen som den ser ut. Fattig i all sin tråkighet. Och jag får ta mig en rejäl titt i spegeln och inse att whatever.


Nu ska jag rädda Snusmumriken från Knappens lystna blickar och hungriga gap. Istället.

4 kommentarer:

Scorpionen sa...

Ja, ångest.

Den rutan har varit mig en evig sticka i stortån.

Så jag förstår -.-

Sofia sa...

Din är bättre än min åtminstone :)

CINDERALLEY sa...

Jag HATAR att skriva presentationstexter om mig sjalv. Darfor skrev jag en lang pa min blogg. Som en personlig utmaning. Fast jag latsas som att den inte finns dar varje gang jag kollar pa bloggen.

Sofia sa...

Det är sjukt jobbigt. Det är som att rutan är jag-när-jag-är-sjukt-smart-och-uttänkt (läs; boring!) och resten av bloggen är jag-när-jag-kanske-inte-alltid-är-lika-pricksäker (läs; lagom ofarlig)
;)