måndag 28 mars 2016

Hej då påsk.

Okej, sista påskdagen då. Knappen har spelat fotboll med sina grannkompisar hela helgen. Bokstavligt talat. De har i olika konstellationer och i varierande antal spelat fotboll på vår gräsmatta HELA helgen. Eftersom A varit redigt förkyld å sin sida så har jag hängt med Junior och lite löst folk han känner. Käkat våfflor, ritat på händer, fötter och möbler, sovit middag, falsettskrikit i protest mot livet och andra grejer 2-åringar gör.
Fick barnledigt ett par timmar idag pga ovanstående plus pms. Ambitionen var att antingen se "Pojkarna" på bio eller köpa en sopskyffel till verkstan på Granit. Rimlig nivå som ni hör. Gick/åkte efter bästa förmåga runt på stan och okynnesshoppade bijouterier, sopskyffel, tishor och batterier (?).
Imorgon fortsätter Knappens lov ute på landet med mormor medan vi andra återgår till ordinarie aktiviteter ink godisförbud.

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Tack för alla dina kommentarer på bloggen, jag ska ta tag i det där med att svara själv alldeles alldeles snart, ska bara sluta vara så himla trött först :) Men verkligen, tack!

Ps: härligt med shoppingrunda utan falsettskrik i protest mot livet, hade behövt en sån själv! <3

Sofia sa...

Miriam: Tack själv! SÅ viktigt inlägg och diskussion! Heja dig, hoppas du får den där shoppingen snart, jag är en true believer av att köpa sig, inte lycklig men åtminstone lite gladare, hehe!