lördag 4 januari 2014

Köpmansdrömmen.

Finkammade huset med måttstock för att hitta en plats att ställa den här fantastiska köpmansdisken! Jag vill ha den! Alltså, VILL HA DEN!
Hittade typ färre platser än ingen.
Då åkte vi till Mio istället där A föll huvudstupa för en asstor (och fin) bokhylla och då fick vi ha en diskussion om vårt vardagsrum och då blev det lite sudden death med köplustan så vi åkte hem med en väldigt smal vägghylla som ingen egentligen tycker är snygg men vi skaffade ändå. Man kan aldrig ha för många bokhyllor. Eller köpmansdiskar.

7 kommentarer:

Johanna sa...

Å herregud så fin. Nu lärde du mig att det är "köpmansdisk" man ska söka på för att hitta snygga grejer på blocket, hade ej fattat att de hette så. Tack!

Och så var det ju det där med plats också ja.. :)

Sofia sa...

Jag vet inte om jag ska säga "det var så lite så" eller "förlåt"! En köpmansdisk man inte får plats med hur desperat man än vill, är ett mindre trauma I tell you!

Fröken Blund sa...

ja men det är ju en sån jag drömmer om. i mitt sekelskifteshus...som inte riktigt finns.
men nåväl. drömmar är ju fint.

Josefine sa...

Den är ju fantastisk den där köpmansdisken! Jag börjar oroa mig för att vårt hem kommer att likna en soptipp vad det lider. Att jag bara "ja men nu har vi hus vi kan har HUR MÅNGA MÖBLER SOM HELST!!!"

Sofia sa...

Fröken Blund: Sekelskifteshuset ja... Det vill man ju ha. Ink köpmansdisk. Men det är ju bara en tidsfråga innan vi får det, så måste det ju vara!

Josefine: HEAR! Man blir RÄDD vad fort man fyller ett hus, I tell you!

egoistiska egon sa...

säger som Johanna: ÅH TACK, aldrig fattat att det är köpmansdisk man ska lägga på minnet.

Sofia sa...

ego: Vassego! Och förlåt.