torsdag 21 november 2013

Luggens vara eller icke vara?

En annan grej som kommer tillbaka från förra gången är dilemmat: vad göra med kroppen? Medan jag väntar på att bli av med graviditetskilona märker jag att det blir väldigt viktigt med det jag faktiskt kan göra något åt relativt snabbt och smärtfritt. Förra vändan pyntade jag mig med volang, nu har jag blivit helt besatt av att klippa håret. Egentligen vill jag ha kort hår, som jag haft ofta och länge och trivs i, men A tycker det långa är så fint att jag inte kan med att klippa det.
Så jag har kollat på gamla bilder för att komma på något men kombon långt hår/klippa något nytt verkar liksom mest resultera i det gamla slitna "klippa lugg". Och jag vet inte. Hittar det här gamla självporträttet (f ö från förra mammaledigheten) och det är ju himla fint men det är ju en good hair day och hur många såna har man i en tillvaro där det tar två dagar från att man bestämde sig för att duscha tills man faktiskt kommer fram till duschen?
Anar också att bilden ifråga lögnaktigt övertygar mig om att med lugg följer även den rynkfria ungdomen.


Jag har ny dator som är helt tom på bilder så den här hittade jag på min flickr men därifrån kan man ju av upphovsrättsliga skäl inte spara ner något så det här är en skärmdump. Jag har nu alltså stulit en bild av mig själv. Classy.

6 kommentarer:

Johanna sa...

Den luggen är ju helt magiskt, jättevacker bild. Tycker du ska köra på det igen! Ser den ut sådär en dag i månaden är det ju värt det tänker jag.

Unknown sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lisa sa...

Jag säger som Johanna! Finns det potential i att luggen någon dag, någon gång, kommer se ut så där som på bilden om du klipper den: klipp! Skitsnyggt.

egoistiska egon sa...

SJUKT snygg.

Kråksång sa...

Med risk för att klampa på en tå- a vet ju inte vad han snackar om! Du är jättefin i lugg. Men du är assnygg i kort. Just sayin

Sofia sa...

Men hur snälla?! Peppen!