söndag 17 november 2013

Hej! Finns den kvar? Jag vill gärna ha den. Med vänliga hälsningar Jonny.

Det här med att sälja grejer på blocket. Jag ska sluta svara på mail från folk som inte kan skriva med punkt och stor bokstav. Eller med några som helst skiljetecken eller radbrytningar. På riktigt, är folk så här dåliga på att skriva eller orkar de bara inte?

För nej, jag har ingen lust att sälja till "finns den kvar jag vill ha den.jonny". Och nej, jag vet inte riktigt varför men vi väl kan kalla det principsak.

(Och ja, jag förstår ju att en del människor kan ha svårt för det där med att skriva men om alla språkmisshandlare jag blocket-mailat med i livet faller in i den kategorin så måste statistiken för skrivsvårigheter vara bra mycket mer skrämmande än jag anat.)

5 kommentarer:

Johanna sa...

Hahaha hej igenkänning! På att störa sig på detta, alltså. HUR svårt kan det vara?

Josefine sa...

Hahaha! Ja. Jag fattar! Ett tag svarade jag på ALLA mejl jag fick men de där som låter som befallningar bara för att de inte kan skriva ordentligt. Nej, de orkar jag inte svara på längre. Oj vad snobbigt det låter. Usch. Men alltså. Blocket. Alla vet ju att att det är No Mercy som gäller då. Man är väldigt utsatt som säljare ... :)

Sofia sa...

Johanna: Jag menar det, HUR!

Josefine: Jag svarar också på alla. Känner mig skitsvinig annars.
Och ja, hela det här inlägget känns rätt snobbigt men va fan. Om man kan skriva utan problem då får man väl skriva ordentligt! Det ser så jäkla fult ut annars!

Mirijam sa...

Men eller hur!? Men det vette fan om det inte är ÄNNU värre när man själv skrivit ett helt trevligt brev med hej och interpunktion och med vänlig hälsning och hela faderullan och så får man tillbaks:

såld


OCH INTE ETT SKIT MER!?! Hur är man funtad då tänker jag? Samt, ta bort annonsen då för fan.

Ursäkta hårda ord, blev fan upprörd på riktigt nu, trots att jag genomförde ett extremt trevligt Blocketköp senast i dag...

Sofia sa...

Mirijam: såld, hahaha! Proffs.