söndag 14 juli 2013

Insta-juli.

Idag har jag plockat in ett av mina mest eftertraktade vuxenpoäng: att kunna baka utan att behöva handla. En rätt otippad målsättning med tanke på att jag känner för att baka, tänker på att baka och i värsta fall faktiskt bakar ca en gång om året. I alla fall så är det så jäkla vuxet att ha allt man behöver bara så där. Jag och Knappen behövde bara gå till skogs och skaffa bären. Så vi gjorde det.
Det hela har ABSOLUT ingenting att göra med den oförklarliga handlingskraft som fick mig att sent om sider spika upp de där tavlorna över sängen som jag tänkt på... sen sist jag bakade ungefär.Annars fiskas det en hel del här. Eller, grabbarna fiskar. Och äter glass på båtmacken.


Och apropå glass och vuxenpoäng. Glassbilen kom förbi idag. Chauffören höll på att lägga upp en ny rutt och eftersom vi råkade vilja handla just då så blev vår adress första stopp på nya turen. Återstår att se huruvida detta ska visa sig vara en bekvämlighet eller en förbannelse.

4 kommentarer:

Johanna sa...

Å glassbil. Det är nostalgi det.

Tusensjäl sa...

Definitivt en förbannelse. (Tack för att du väcker mitt barn som äntligen just somnat/tack för att du trashar badsäsong 2014 och framåt/tack för att mina barn kommer att tjata öronen av mig, osv.)

Sa jag att man kan beställa Hemglass på nätet nuförti'n? Kan till och med göra egen mix och få levererat hem inom 48 timmar. Fraktfritt från 250:-. Och då kan du bl.a. köpa godingar som den här:

http://www.hemglass.se/Produkter/E-SHOP/Graddglass/Mormors-Godaste.aspx

Enjoy! Happy föräldraledighet!

Tusensjäl sa...

Och den här...

http://www.hemglass.se/Produkter/E-SHOP/Blanda-sjalv/Pop%60n%60Fun-Blanda-sjalv-.aspx

Sofia sa...

Johanna: Mmm. Himla fint de.

Tusensjäl: Hade det på känn. Fan också. Oh well.
Och mormors godaste! Ja! Den fanns i lådan vi köpte! (Obs! "Fanns". Tog slut jefligt fort.)
Den andra verkar livsfarlig!