fredag 28 juni 2013

Gotland.

Vi åkte till Gotland lite sådär bara. Vår granne har hus där med gästhus som vi fick låna plus att min mamma var där och hälsade på samtidigt så Knappen har ju haft de fyra kanske mest bortskämda dagarna i sitt liv den här veckan. Full uppmärksamhet från morgon till kväll av två mormorstyper. Precis som det ska vara när man är snart 4. 
Han har dessutom upptäckt havet. Det tog ca 10 minuter på stranden i Ljugarn innan han förvandlats från landkrabba till säl. En sån som huttrande med blå läppar bara ska bada "lite till". Hemma har han mest stått i vattenbrynet och kastat stenar men öppet hav och lite långgrund sandstrand gjorde tydligen underverk. Simskolan i nästa vecka kommer alldeles lägligt.


Gotland var magiskt, som alltid. Jag vill helst vara där jämt. Ha ett hus. Bygga ett, drömde vi om i bilen. Eller ett gammalt, fullt av snickarglädje, dragiga fönster och mer kärlek än komfort.Vi gick på loppisar så klart. Fyndade ibland. "Fyndade" ibland.


Precis som det ska vara.

Det hela var väldigt fint. Sol och hav, raukar och mat. Och känslan av att komma långt långt bort på några få timmars båtresa.
 Nästa sommar hyr vi hus ett tag. Längtar redan.

1 kommentar:

Johanna sa...

Så vackra bilder. Gotland alltså, det verkar vara den där idyllen man föreställer sig. Har med åren blivit så sjukt sugen på sverigesemester, tror jag ska köra på det nästa sommar. Hyra ett hus på Öland/Gotland och bara hänga där, kanske. Verkar nice.