måndag 6 maj 2013

Ynklig, snart sur.

Den där skitförkylningen jag hade för två veckor sen? Jag har den fortfarande. Nu är det officiellt 14 dagar sen jag sist andades genom näsan, gick en timme utan att snyta mig eller tre dagar utan huvudvärk. Barnmorskan säger att det är vanligt att bli dragandes med förkylning pga svullna slemhinnor pga bäbis pga att jag och min kille låg med varandra.
Jag hatar den här sjukan. Jag hatar mina bihålor och min uppenbart alldeles för trånga näsa. Använder slut på nässpray från bihåleinflammationen i december, annars inget. Alvedon funkar inte ens som placebo hur mycket jag än låtsas.
Tips mottages tacksamt, proffs eller husmor.

5 kommentarer:

Bondhustrun sa...

"te" på vanlig torkad timjan flera ggr per dag. Det är slemlösande på riktigt!

Kråksång sa...

Men vafan du måste ju kunna få lite rinexin utskrivet av någon läkarmänniska och nasonex? Lite hjälp på traven kan man väl få här i världen även som i så kallat välsignat (vilken jävla pungspark som uttryck betraktat) tillstånd. Skaffa näskanna och skölj jämt. Skicka familjen på kollo och sov. Puss!

Anonym sa...

Precis! Skölj med näskanna! Funkar faktiskt.

/ Helena

Jojjo sa...

Nässköljning och nasonox låter som bra tips, de funkar för mig (har trånga bihålor och div allergier med huvudvärk och nästäppa som följd). Hoppas du slipper det snart!

Sofia sa...

Tack, alla! Ni = himla bra personer! Verkar som att det börjar ge sig lite lite iaf!