torsdag 16 maj 2013

The hills are alive!

Nu har jag bokat hotell för Berlin-resan. En liten roadtrip dit och hem känns alldeles lagom för en preggo bilsemesternybörjare som jag. Ett tag försökte vi få ihop en tur till Toscana, någon veckas lågintensivt landet-häng i skuggan av valfri vingård, sedan tur till vacker fransk småstad innan hemresa via alperna inom loppet av de typ 7 dagar vi är villiga att vara ifrån Knappen. Det blev lite tajt. Plus att jag fick min sedvanliga res-ångest som är en fruktansvärt frustrerande och helt annan historia.

Nästa idé kasserades för den här gången, också pga tidsbrist, men har förflyttats till arkivet "Sofias drömresa". Jag vill åka till Schweiz. Sitta på en terrass och äta lunch och glo på Eiger. Bo på det här lilla hotellet:


Kanske bo i det här lilla rummet:


Sitta här en stund på kvällen:

klicka för bildkällor

Klicka lite här till hemsidan och sen på Pictures och sen på valfritt alternativ, insert mig så är vi hemma sen. Där ska jag vara, på någon böljande kulle, snurra runt med armarna rakt ut och gå helt Sound of music.

Men tills dess får jag nöja mig med att vara ein Berliner. Inte illa pinkat det heller.

2 kommentarer:

Johanna sa...

Lova att hojta till innan du far så ska jag tipsa om allt!!

/Från hon som bott nära där och suttit utanför det där hotellet i skidkläder och tittat på Eiger massa gånger.

Sofia sa...

Johanna: Men skojar du! Klart jag ska! Har fortfarande inte smält att Eiger var ert "hemberg", man bara VA?! SÅ DJEFLA COOLT!