söndag 21 april 2013

+15 grader och livet tillbaka.

Den perfekta söndagen. Promenad, fix på tomten, fotboll på gräsmattan, lunch på Urban Deli i Sickla med Fred och Timraren (brunchbuffén, så himla bra bara!), glass i solen, fika hos grannen, middag hos mamma.
Nu är klockan kvällen och jag är i vanlig havande ordning på dåligt humör utan anledning. Ska gå och lägga mig för att skona dem jag bor med.

Här är min son när han klätt på sig själv. Blommiga tights, shorts, skjorta och hipstermössa. Han gillar det där med tights/shorts. Jag fasar redan för den dagen han kommer hem och någon har talat om för honom om flickor och pojkars do's and don'ts. Jag hoppas att det dröjer länge länge och att han när det händer vet att han har mammas välsignelse att ge den personen långfingret.



3 kommentarer:

Josefine sa...

Mycket tjusigt! Älskar när Tintin klär sig själv. Hon är inte rädd för att blanda mönster med mönster om man säger så... så jäkla gulligt. Och ja! Hoppas att det där tjej/kille är långt långt borta.

Sofia sa...

Josefine: Eller hur, det finaste när de liksom har stått i garderoben och valt. Oftast blir det tights, gula jeans eller kjol. Kommer sakna det så himla mycket...

Johanna sa...

Så fina kläder!